Archief 2009

19 februari 2009 – Uitnodiging voor de negende mfbfreaks.nl op 9 mei 2009

Beste medefreaks,

Langs deze weg willen we alle bezoekers van onze website uitnodigen voor de mfbfreaks.nl IX meeting die gehouden zal worden op 9 mei 2009 in gebouw de Hoeckenisse te Klaaswaal.

Voor velen weer het belangrijkste hifi/mfb hoogtepunt van het jaar ! Net als in voorgaande jaren kan elke bezoeker getuige zijn van onze roemruchte luistertesten, de grote hoeveelheid hifi apparatuur en de aanwezigheid van vele liefhebbers tezamen op onze vertrouwde lokatie te Klaaswaal.

Succes:

Wegens het enorme succes van de laatste tombola willen we deze ook dit jaar weer herhalen. Nieuw is de ongeevenaarde mfb-kwis waar natuurlijk leuke prijzen te winnen zijn. Ook het forum is weer aanwezig zodat er goed kan worden ingegaan op mfb gerelateerde vragen.

Programma:

Het exacte programma is nog in de maak zodat er voor elke liefhebber nog volop gelegenheid is aan een eigen bijdrage te werken. Denk daarbij aan het uitstallen van de verzameling, verkoping van mfb’s of andere aparatuur, demonstraties etc.

Aanmelden:

Wanneer je je aanmeldt kunnen we een tafel voor je reserveren en voor aanvang de gelegenheid geven je spullen neer te zetten. Aanmelden voor een tafel graag via ons central info -add- mfbfreaks.nl mailadres

Om de meeting als bezoeker bij te wonen hoef je je niet van tevoren aan te melden, wel vragen we een kleine entree vergoeding in verband met de zaalhuur.

De voorlopige agenda :

13.00-13.10 uur Opening meeting.
13.30-14.45 uur boxen vergelijkingen.
14.45-15.00 Pauze.
15.00-16.00 forum in grote zaal
16.00-16.45 Tombola bij de bar
16.45-17.15 Muziek/entertainment
17.15- sluiting

Boxenvergelijkingen – Luistertesten:

Bij deze boxen vergelijking, die gepresenteerd zal worden door Han en Piet, zal het accent komen te liggen op de passieve box FB1000 / LS95 (van Jan Otte) , die zal worden vergeleken met de originele AH9819 (van Marnix) en eventueel de RH499 (eveneens van Marnix) en de AH587 “plus” (van Han Hoogendoorn) en de Kappa 8.1.i met isofase midrange en tweeter (van Piet 2401)

De deelname van Piet 2401 is nog even onder voorbehoud, vanwege andere lopende afspraken. Hij zal proberen die te verzetten.

Doorlopend:

De hele middag is het mogelijk defecte apparatuur tegen een gereduceerd tarief te laten te repareren door ons mfbfreaks.nl servicepunt. Het afgeven en later ophalen van reparaties behoort hierbij ook tot de mogelijkheden.

Wie wil kan meedingen naar een leuke prijs door het meedoen aan de MFB-kwis.

Natuurlijk vind je ook onze gezellige bar met hapjes en drankjes !

De entree voor deze middag is €5. Dit is indien gewenst, inclusief tafel voor demonstraties. Meer informatie over de meeting kun je vinden op onze website alwaar je ook een routebeschrijving naar Klaaswaal zult aantreffen.

Wij verwelkomen je graag op 9 mei 2009 te Klaaswaal! (Zaal open 12:45 uur)

Piet Gouw, Herman van Eersel en André Overweel

Organisatie mfbfreaks.nl meeting IX


05 februari 2009 – Tijd voor een nieuwe webserver

Beste medefreaks,

Helaas laat onze webserver / provider af en toe een steekje vallen waardoor we versneld moeten werken aan vervanging van onze huidige server. Intussen zijn de acute problemen wel de wereld uit, maar een nieuwe server geeft ons meteen meer ruimte en meer mogelijkheden.

Rond maart moet de nieuwe server aktief zijn !

Herman van Eersel en André Overweel


02 januari 2009 – Het nieuwe jaar begint goed !

Beste medefreaks,

In de laatste maanden van 2008 zijn we druk doende geweest om de servicewerkplaats te verhuizen. Intussen is de klus geklaard en is servicepunt Krimpen weer op volle sterkte. U bent van harte welkom voor het aanleveren van reparaties. Het bijbehorende magazijn met boxen en hifi apparatuur is naar een andere lokatie verhuisd en daardoor sindsdien helaas niet meer te bezoeken. Naast de service aan mfb boxen en andere Philips hifi apparatuur werken we op dit moment ook aan een set Blue boxen. Daarover meer tijdens de volgende meeting.

Rest ons nog om alle freaks een goed en gezond 2009 te wensen!

Piet Gouw, Herman van Eersel en André Overweel

mfbfreaks.nl