Meldingen
Alles wissen

Philips platenspeler reparatie

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
599 Bekeken
 KVdS
(@kvds)
New Member
Deelgenomen: 13 jaar geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Hoi allemaal,

Ik ben hier een paar jaar geleden al geregistreerd geweest. Even uit het oog verloren, maar nu dus terug geregistreerd.
Ik had toen een philips platenspeler op de kop getikt. Aanvankelijk leek deze nog fantastisch te werken, maar na verloop van tijd bleken er zich problemen voor te doen. Ondertussen verhuisd en mezelf een oude thorens aangeschaft en het philipsje wat uit het oog verloren. Mijn ouders zijn nu aan het opruimen en rara, wat komen ze tegen waar ze vanaf willen? Yep.

Ik kan het echter niet over mijn hart krijgen om hem buiten te flikkeren, dus ik ben nu op zoek naar iemand die een grondige electronica-kennis heeft die hem kan repareren. Het gaat volgens mij over de 22GF417 uit 1969/1970. Ik vermoed dat het ergens een los contact is ofzo, maar heel veel verstand heb k er niet van, dus het kan evengoed zijn dat er condensatoren ofzo moeten worden vervangen.. Het probleem zit volgens mij sowieso in het versterker-gedeelte..

Ik ben bereid er iets voor te betalen. Ik heb ook nog een vintage Rotel equalizer staan, moest iemand dat er voor in de plek willen.

Dus weet je iemand (liefst ergens in de buurt van België ook nog, want ik woon in antwerpen) of ken je er zelf alles van, laat me weten aub.

groeten!
Kevin


   
Citeren
Deel: