Meldingen
Alles wissen

Mfb hier en Daar

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
541 Bekeken
(@dehamnl)
New Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo allemaal:

Ik heb de laatste tijd veel MFB speakers bekeken en natuurlijk ook gekocht. Het heeft mij nu wel een grote collectie opgeleverd.
Want ik ben nu in het bezit van 3 setjes 567 en 3 setjes 544 en nog 2 setjes 541. Ik heb dit van de week even aangesloten en ik kan jullie vertellen dat mijn hele huis denderde. Ik woon gelukkig vrijstaand en kan zo nu en dan even uit mijn dak gaan. Ik ben daarom een zeer groot liefhebber van MFB speakers geworden. In het begin had ik alleen maar twee setjes 544. Maar na het bezoek in Diemen (wat natuurlijk zeker voor herhaling vatbaar is) ben ik een beetje verliefd geworden op de MFB 567. Want toen ik de verzameling van R Akkerman zag en het geluid hoorde was ik gelijk verkocht. Die cd met de drum solos was oorverdovend. Daarom dacht ik toen dat wil ik ook. Het heeft mij inmiddels 1500 km gekost om door heel Nederland te reizen en op zoek naar deze speakers en het heeft uiteindelijk mijn doel bereikt. Mijn eerste set kwam bij John vandaan (ook wel de pandabeer genoemd) en waren in uitstekende staat en de andere heb ik uit Nunspeet gehaald bij een oud NOS medewerker en gisteren de laatste uit Grave gehaald. Dus jullie begrijpen wel dat ik een beetje uit bocht ben gevlogen maar er wel een heel mooie verzamling op na heb gehouden en veel verhalen gehoord over de herkomst van sommige boxen. Maar een veel voorkomend verhaal is dat de vrouw des huizes de speakers uiteindelijk niet mooi of te groot vindt. Dat maakt het dan mogelijk om zo nu en dan de 567 te kunnen kopen en andere types.
Maar om ooit nog eens een setje 545 te kopen blijft naatuurlijk een wens.
Ik wou dit gewoon even aan u kwijt. Gewoon even een MFB talk.

Groetjes uit het hoge noorden


   
Citeren
(@happypuppy)
Famed Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 2518
 

Hoi Johannes,

Dat is een mooie collectie, die je in zo'n korte tijd hebt opgebouwd! We mogen dus concluderen dat de MFB Meeting voor jou nogal verregaande gevolgen heeft gehad! πŸ˜›
Je hebt inderdaad heel wat kilometertjes afgelegd, maar het resultaat is dat je nu ook een hele flinke Tower of Power hebt opgebouwd, veel plezier ermee!!!

Groeten,

[%sig%]


   
BeantwoordenCiteren
Deel: