Even voorstellen.
 
Meldingen
Alles wissen

Even voorstellen.

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Likes
646 Bekeken
Het Cafe
(@het-cafe)
New Member
Deelgenomen: 6 jaren geleden
Berichten: 2
Topic starter  

Goedemiddag samen,

Ik weet niet of mijn voorsteltopic hier op de goede plaats staat, maar ik zag geen apart kopje. Ik raadpleeg al jaren dit forum, dus wordt eens tijd om een accountje aan te maken.

Ik ben Jeff en woon in Maastricht.
Ik ben opgegroeid met de Philips 800-serie, pa had die toendertijd nieuw gekocht en heeft deze nog steeds.

Zijn set bestaat uit de: FA890, CD850, FC880 en de FT980.

Ik ben nu al ruim 15 jaar liefhebber van deze serie en heb zelf ook een en ander gehad, namelijk:

De DFA888, FA960, FA890, CD850, CDD880, CD960, FT880, FT980, en wat cassettespelers en platenspelers, dit alles samen met FB825, FB815 en B&W DM 640 luidsprekers.

Toen ik 6 jaar geleden men eigen stekkie had gekocht, heb ik mijn hele stereo-gebeuren verkocht. Dit moest plaats gaan maken voor een strakke Philips surroundset. Een HTB5520G , maar het geluid komt nog niet een klein beetje in de buurt van wat ik gewend was.

Afgelopen maand had pa mij uitgenodigd om de Top2000 bij hem te komen luisteren, en sindsdien jeukt het weer om een leuke set samen te stellen.

Ik ben de afgelopen weken o.a. Marktplaats gaan afstruinen, maar vaak zien de componenten er behoorlijk afgeleefd uit.

Maarr... gisteren kwam ik na lang zoeken een leuke versterker tegen. De FA890 in absolute nieuwstaat en met bijhorende afstandbediening. Dezelfde aanbieder had voor mij ook nog een FT980 en FC870 in de aanbieding welke ik er gelijk bijgenomen heb. 8)

Dus, de basis is er, nu alleen nog een setje deftige luidsprekers, en die heb ik gevonden in Huizen. Een setje FB821. Prachtige luidsprekers en ook deze hebben de befaamde Ribbon-tweeter 8) Als alles volgens de planning gaat heb ik ze zaterdag in huis.

We kunnen dus weer even vooruit. Nu moet ik net nog even een leuke CD-en Platenspeler zien te strikken. πŸ™„

Gr. Jeff


   
Citeren
Deel: