PM versturen
 
Meldingen
Alles wissen

PM versturen

7 Berichten
4 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
659 Bekeken
(@henk-d)
Active Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 13
Topic starter  

Als ik een PM wil verzenden, krijg ik een internal server error melding. Maar ik kan dus blijkbaar wel een bericht op het forum plaatsen. Wat kan er aan de hand zijn?


   
Citeren
 Remi
(@remi)
Noble Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 2162
 

dan zit er in jouw tekst een woord bij waarop gefilterd wordt.
welke dat precies zijn weet ik zo niet, o.a een bepaalde website


   
BeantwoordenCiteren
(@henk-d)
Active Member
Deelgenomen: 16 jaar geleden
Berichten: 13
Topic starter  

Inderdaad, een link naar een zekere website veroorzaakte deze foutmelding. Nadat ik de verwijzing op een andere manier in de mail verwerkt had werd het bericht gewoon verzonden.


   
BeantwoordenCiteren
(@juice3)
Eminent Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 48
 

Tsja dat had ik dus ook laatst. Beetje kinderachtig eerlijk gezegd.


   
BeantwoordenCiteren
 Piet
(@piet)
Reputable Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 297
 

Hallo Juice3,

Het is natuurlijk heel vervelend als je een post niet kan versturen omdat er een woord is gebruikt wat in de spam filter lijst staat. Dat kan van alles zijn, ik heb het zelf een keer gehad met een goed nederlands woord, namelijk het woord "inschatten". De computer had dit verkeerd vertaald en zag het aan voor en vies woord. Deze error heeft André natuurlijk direct hersteld en de computer tot rede gebracht 😆

Ik kan me best voorstellen dat je de reden waarom de post van Henk (overigens aan mij gericht) werd geblokkeerd "kinderachtig "vindt, maar als je de achtergrond van wat er op spam gebied zoal gebeurt, zou kennen, ben ik ervan overtuigd dat je dat dan anders had opgevat.

Eén van de taken, die André als moderator opzich heeft genomen en daar ook verantwoordelijk voor is, is dat de zaken op ons forum fatsoenlijk verlopen. Dat is veel moeilijker dan je zo op het eerste gezicht zou zeggen. We mogen wel zeggen dat hij dat achter de schermen voortreffelijk doet.

In dit verband wil ik even wijzen wat ik van de week zag op een ander forum. Naar aanleiding van een post op ons eigen forum waarin werd gesproken over het "inspelen van versterkers', (waar ik zelf niet zo erg in geloof), tikte ik op google eens in "inspelen van versterkers". Er verschenen x sites met heel veel verschillende meningen daarover. Op een gegeven moment kom ik op een forum terecht waar die discussie ook werd gevoerd, maar op een toon waar de honden geen brood van lusten. De discussie op dat forum ging even verder over op tertsen, octaven en kwinten enz. De deelnemers vlogen elkaar in de haren, de sneren en beledigen over en weer waren niet van de lucht, kortweg gezegd gewoon schandalig. Ook de moderator deed daar dapper aan mee.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben, dat er bij ons een andere mentaliteit heerst en als er eens een keer een kleine hetze is, dat ofwel de computer of de moderator (dat kan ook Herman zijn) onmiddelijk ingrijpt.

Natuurlijk moet er ruimte zijn, dat als iemand bijvoorbeeld een technisch onjuiste bewering doet en daarmee het forum op het verkeerde been zet,
dat daar niet op gereageerd zou mogen worden, integendeel. Maar dat kan dan voor het zelfde geld op een fatsoenlijke manier, waarbij je de ander zoveel mogelijk in z'n waarde laat. Een klein beetje stoken mag natuurlijk wel 😆 Dat houdt de zaak levendig.

Ik heb over het bovenstaande contact gehad met André . Na zijn vakantie zal hij het hoe en waarom van het spam gebeuren nader toelichten op het forum. Groeten Piet.


   
BeantwoordenCiteren
(@juice3)
Eminent Member
Deelgenomen: 15 jaar geleden
Berichten: 48
 

Hallo Piet,

Ik begrijp je reactie en geef je volledig gelijk. Modereren is een must en houd een forum prettig. Maar mijn reactie betrof onderstaand geval.

Inderdaad, een link naar een zekere website veroorzaakte deze foutmelding. Nadat ik de verwijzing op een andere manier in de mail verwerkt had werd het bericht gewoon verzonden

Dat dit niet mogelijk is vind ik kinderachtig. Maar dat is slechts mijn mening en die hoeft niemand te delen hoor.

Groet,

Bart


   
BeantwoordenCiteren
 Piet
(@piet)
Reputable Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 297
 

Hallo juice3,

Dank voor je positieve reactie, maar ik had wel begrepen dat het daar op sloeg. Blijkbaar is ook daar spamfiltering nodig. André zal dit straks na de vakantie toelichten, die kan dat beter dan ik ,want hij zit in de dagelijkse praktijk. Groeten Piet.


   
BeantwoordenCiteren
Deel: