... wat als je mfb'tje stuk is

Service

Als je mfb liefhebber bent of dss boxen gebruikt, wil je graag zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van hun kwaliteit. Ongetwijfeld hoop je dat de aanschaf van deze boxen de laatste boxaanschaf was die je nodig had.

Helaas vertonen oudere audioapparaten na verloop van vele jaren mankementen. Op zoek naar iets nieuws, blijkt dat er in het huidige winkelaanbod niet gemakkelijk iets vergelijkbaars te vinden is.
De kwaliteit van veel oudere audioapparaten is echter in tegenstelling tot modernere apparatuur, zo hoog dat het absoluut de moeite loont om het door onze freaks te laten onderzoeken!
“Moet ik dan mijn boxen na al die jaren geheel voor veel geld laten reviseren?”
Het antwoord is in de meeste gevallen : “Nee”. Want met een goede servicebeurt kunnen de boxen weer jaren mee; zelfs als de boxen stuk zijn is er bij mfbfreaks.nl nog goede hoop.

“Ik heb een complete revisiekit besteld, gemonteerd en nu doet de box het nog niet”.
Dit komt helaas ook voor; een servicebeurt bij mfbfreaks.nl is meestal de juiste remedie, Meteen een servicebeurt zou in zo’n geval de vaak veel te dure aanschaf van een revisiekit hebben uitgespaard…
De medewerkers van mfbfreaks.nl staan namelijk voor je klaar als er na al die jaren iets mankeert aan je mfb-luidsprekers, dss930 of dss940 of overige apparatuur.

Weller soldeerstation

We zullen via onze centrale serviceafdeling (voorheen in Krimpen aan den IJssel) elke service aanvraag registreren en coordineren. Reparaties voeren wij nu uit in Vlaardingen.
Het makkelijkst is natuurlijk zelf aanleveren in Vlaardingen, graag na afspraak. In deze tijd wordt extra vaak gekozen voor het versturen per post. Om niet met onbekende afzenders te maken te krijgen vragen we u eerst een emailtje te sturen om de details voor de verzending door te nemen.

Voor service gerelateerde, vrijblijvende vragen is er vanaf nu dus een adres :
service a mfbfreaks.nl