Meldingen
Alles wissen

lache bekje

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
431 Bekeken
 Piet
(@piet)
Reputable Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 297
Topic starter  

Beste Steve,Remi en Zapper. Ik had even twijfel of ik achter de bewuste zin "zoiets moet je natuurlijk nooit toegeven" een lache bekje had moeten zetten, als teken dat je het niet al te serieus moet nemen,gewoon bedekte humor! Maar ik heb jullie gevoel voor humor feilloos ingeschat. Natuurlijk hebben de dames dat soort dingen direct door, bovendien zit mijn vrouw op de zelfde lap top als ik en zo af en toe leest ze wel eens een mailtje en zegt ze: nou nou of zo kan die wel weer! Humor en de dingen relativeren zijn de beste medicijn om gezond te blijven en daar hou ik me maar aan. Groeten Piet.


   
Citeren
(@zapper)
Famed Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 2936
 

Hehe ja alleen heb je per ongeluk op de knop "nieuw topic"gedruk ipv op reageren maar dat geeft niet πŸ˜‰

Die lachebekjes heten "smileys" in de computernerdswereld.

En je moet ze de kost niet geven die hun mooie boxen moeten wegdoen omdat de vrouw zo'n prachtig cinemasetje gezien heeft met van die plastic bruldoosjes. Ja, dat is veel mooier πŸ˜‰
Gelukkig komen die mooie boxen die niet meer "mogen" op marktplaats terecht dan en daar hebben weer anderen wat aan.

Op zich zou de mfb-techniek, in combinatie met dolby/film receivers een prima deal zijn, dan zou een boxje wat nΓ³g kleiner als de 541 is, misschien met reflexpoort iets zijn. Maar ja, met de huidige prijzen van consumentenapparatuur is er geen plek meer voor zoiets, tenzij je het als echte high-end verkoopt met een bijbehorend merk.


   
BeantwoordenCiteren
 Piet
(@piet)
Reputable Member
Deelgenomen: 18 jaar geleden
Berichten: 297
Topic starter  

Jeroen, bedankt voor je tip. Sinds 6 Mei toen ik pas echt aan de slag ging met computeren heb ik veel bijgeleerd. Beide items die ik onder new topic had gepaatst, hadden natuurlijk onder reply gemoeten zodat ze direct aansluiten op de gestelde vraag.Volgende keer beter.Groeten Piet.


   
BeantwoordenCiteren
Deel: