Meldingen
Alles wissen

ombouw passief front naar mfb front

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
530 Bekeken
(@mattie)
Honorable Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 562
Topic starter  

hallo

een tijdje terug heb ik een set 587 gekocht waarvan 1 box geen front had . ondanks dat de 58x serie ook mooi is zonder front wou ik er wel 1 opzetten . ik had van een forumlid wat fronts gehad met hetzelfde doek als de 58x mfb serie . maar die waren net te groot , dus heb ik van een aristona front 5 en 3 cm ertussenuit gezaagd en deze met pattex aaneen gelijmd zodat het front gelijk was aan een 587 front . helaas zitten de bevestigings rubbers niet op dezelfde plek maar dat heb ik opgelost .

de lijm is bruin van kleur dus heb ik er zwarte verf overheen gegaan omdat het anders door het doek heen te zien is .

het frame heb ik een 20 uur laten drogen , maar kon nog langer . aan de binnenkant heb ik er ter versteviging een paar epoxy plaatjes ingelijmd die ik later ook zwart heb geschilderd .

dit is het front op de mfb587 , je ziet er niks van op het schuine stuk op de hoek van de woofer na waar normaal het mfb logo zit .

deze box had ook een woofer die met een schroevendraaier was bewerkt en zag eruit alsof hij in irak was geweest . ondanks dat werkte de woofer prima en de mfb koppeling ook , dus heb ik er wat reparaties aan verricht en ziet er weer prima uit nu .


   
Citeren
Deel: