Hoe gaat de prijs v...
 
Meldingen
Alles wissen

Hoe gaat de prijs van benzine naar beneden? Het werkt!

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
591 Bekeken
(@cyberjan)
Reputable Member
Deelgenomen: 17 jaar geleden
Berichten: 482
Topic starter  

Hallo freaks met auto,motor,scooter bromfiets enz..
In november schreef ik:
Hoe komt het dat melk,boter en co zo duur worden? Dat hebben jullie gelezen en .... is alles duurder geworden en wordt nog duurder.
Het probleem is een hoop mensen onder èén hoed te duwen.
Okay ik probeer het te schrijven hoe je evenveel kunt rijden zonder je rijstijl te veranderen of zo, maar iedereen moet meedoen, dus niet 10 man of honderd daarom wat ik nu schrijf 4 weken volhouden, en als je het al doet prima:
4 weken alleen bij de witte pomp tanken, niet bij Shell, Total, & Co.
Wat gebeurt er dan?
Juist !Omdat Shell & Co niks verkopen gaat de prijs naar beneden, dus gaat ook de prijs bij de witte pomp naar beneden ,dit gaat natuurlijk niet binnen 2-3 dagen maar het gaat en de maatschappijen verliezen geen cent.
De prijs van de benzine is om te lachen , ik kan rekenen en jullie ook?
Even globaal, 5 jaar geleden was $1,00 in waarde gelijk aan €1,00 klopt niet helemaal maar nu even verder , olie is aan de $ gekoppeld, dus toen koste pakweg 1 Barrel(ik neem nu veel hoor) $80,00 = 80 euro, goed in 5 jaar alles duurder , de $ in waarde naar beneden heet vandaag de dag krijg je voor 100€ pakweg 150 $
Is dan toch logisch dat de benzine als die omhoog gaat in DOLLAR omhoog gaat maar niet in euro!!! moest gelijk blijven of goedkoper worden, nee de "verhoging" wordt in € verrekend, dus als die arabieren het vat benzine voor 110 dollar verkopen en de dollar voor ons zo goed staat, KAN de benzine niet duurder worden.
Graag jullie mening.
Of heb ik iets belangrijks vergeten?
En.... ik tank nu al sinds zeker 10 jaar voor 99,99% witte pomp geeft niet in welk land.
Ik heb geen geld een grote advertentie te betalen in alle kranten en ook niet de mogelijkheid om het "groot" in het internet te brengen.


   
Citeren
 Remi
(@remi)
Noble Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 2162
 

ik tank nog steeds bij de shell en mijn vrouw al heel lang bij de witte pomp. misschien moest ik dat ook maar gaan doen. dan maar geen airmiles 🙄


   
BeantwoordenCiteren
Deel: