Meldingen
Alles wissen

Leuke aankoop

3 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
674 Bekeken
(@schoute)
Eminent Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 23
Topic starter  

Ik heb vandaag wat mooie componenten van de 800 serie weten te bemachtigen voor een leuk prijsje; het slagschip onder de CD-spelers de loodzware CDD882, de digitale topversterker DFA888, de tuner FT880 en een paar FB565 speakers (het topmodel uit de Digital World serie). Dit alles voor de prijs van € 75,-. Er zat zelfs nog een CD-tje van Paul Anka bij (zat nog in de lade). Alles is optisch nog in goede staat. Niet gek dacht ik zo πŸ˜€
Nou is bij de CDD882 wel het snaartje van de lade gebroken, heeft iemand een suggestie waar ik voor een gunstige prijs een nieuw snaartje voor dit model kan bemachtigen?

Mvg,
Ernst


   
Citeren
 Remi
(@remi)
Noble Member
Deelgenomen: 19 jaar geleden
Berichten: 2162
 

Gefeliciteerd, mooi spul voor een heel leuk bedrag 8)

voor de snaar twee dingen gevonden met twee verschillende maten πŸ™„
we zullen maar zeggen ongeveer 1,5 x 36mm dan πŸ˜›

http://forum.mfbfreaks.nl/viewtopic.php?t=4167&postdays=0&postorder=asc&highlight=snaartje&start=1 5"> http://forum.mfbfreaks.nl/viewtopic.php?t=4167&postdays=0&postorder=asc&highlight=snaartje&start=15

en

http://forum.mfbfreaks.nl/viewtopic.php?t=3903&highlight=snaartj e"> http://forum.mfbfreaks.nl/viewtopic.php?t=3903&highlight=snaartje
de vermelde prijzen zijn het geloof ik al lang niet meer πŸ˜•

de FB565's zullen ook nieuwe woofer randen nodig hebben want het foam valt uit elkaar.
maar dat is goed te doen


   
BeantwoordenCiteren
(@schoute)
Eminent Member
Deelgenomen: 14 jaar geleden
Berichten: 23
Topic starter  

😳 Ik had natuurlijk zelf ook eerst de zoekfunctie kunnen gebruiken.

Ik heb de CDD882 zojuist opengemaakt en het gebroken snaartje eruit gevist. Als ik hem opmeet (zonder hem uit te rekken) kom ik op 40.0x1.0mm. Ik bestel wel een paar verschillende maten (wat krapper) en probeer dan wat het beste loopt.

Ik herinnerde me net ook waar ik vorig jaar wat snaren voor een Aristona (Philips) spoelendeck heb besteld; elektronica-online.nl. Een zeer ruime sortering aan snaren en voor schappelijke prijzen.

De verkopende partij verkocht het spul (de hele inboedel) voor een kennis die geΓ«migreerd is. Hij had echter geen idee wat hij verkocht. De omschrijving op Marktplaats klopte van geen kant waardoor dit setje waarschijnlijk bij andere liefhebbers aan de aandacht ontsnapt is en ik het voor zo'n mooie prijs kon kopen. Op de niet zo duidelijke foto was echter aan o.a. het blauwe vakje met CDD op het front van één van de apparaten te zien waar we echt mee te maken hadden πŸ˜‰ .

Dat de foamranden binnenkort vervangen moeten worden ben ik me van bewust. Ik heb al 20 jaar een paar FB563's (het drieweg broertje) staan. Bij zowel de 563's als de 565's is op dit moment echter nog geen schade aan de randen te ontdekken.


   
BeantwoordenCiteren
Deel: